rákóczifalva

2019.02.12. 14:43

60 órás önismereti tréningen vehettek részt

Szombaton találkoztak utolsó alkalommal a Rákóczifalván szervezett 60 órás személyiségfejlesztő, önismereti tréning résztvevői a Varsány Közösségi Házban.

Kovács Berta

A jelentkező hölgyek öt héten át ismerkedhettek saját személyiségük vonásaival egy komoly szakmai múlttal, több évtizedes tapasztalattal rendelkező mentálhigiénés szakember, Egedi Ilona útmutatása nyomán.

A programra az önkormányzat szerzett támogatást, így tizenöt érdeklődő ingyenesen vehetett részt olyan tanfolyamon, amelyért egyébként igen mélyen zsebbe kellett volna nyúlniuk.

Császiné Csáti Réka, a Varsány Közösségi Ház igazgatója, a program szervezője hírportálunk érdeklődésére elárulta, már az első foglalkozások után is számos pozitív visszajelzést kapott.

Pedig kezdetben volt, aki attól tartott, nem éri meg ennyi időt rászánnia.

A tréning végére azonban kiderült, nagyon hasznosnak bizonyult a szombatonkénti elfoglaltság, érezhetően növekedett a jelenlévők önbizalma, kiegyensúlyozottabbakká váltak, így annak is örültek volna, ha még tovább is tart ez a program.

Az igazgatónő elmondta, már önmagában az is nyereség volt, hogy a foglalkozásokon mindenki tudott magáról beszélni, elmondhatta, ami számára fontos.

Ez az önmagukra szánt úgynevezett énidő, amit egyéb szombati elfoglaltságoktól vettek el, mindenképpen megtérül, hiszen az itt tanultakat óhatatlanul hazaviszik, így a tréning pozitív hatásaiból a család, a férj, a gyerekek is részesednek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában