közgyűlés

2019.02.11. 09:30

Új lakatfalat terveznek a diákok Szolnokon

A közgyűlés a januári ülésén elfogadta a diák- és gyermektanács által kidolgozott tervezetet.

Hutter Zsófia

Ennek eredményeképpen újabb két évig ifjúsági koncepció mentén működik majd a szolnoki diákélet. A tervek között szerepel egy új lakatfal létrehozása, ugyanis a nagy népszerűségnek köszönhetően az első teljesen megtelt.

Emellett youtuberek érkeznek, előadásokat, közönségtalálkozókat szerveznek, valamint az online világ működésével kapcsolatos előadások megtartása, a blogok, vlogok iránt érdeklődő fiatalok fejlesztése is a feladatok között van. A koncepcióba foglaltakat a Városi Diáktanács és Gyermektanács ülésein, valamint a tavalyi diákközgyűlésen elhangzott ötletekből válogatták össze.

A tervek szerint az online programokat a Tisza Mozival együtt valósítják majd meg, melyek ingyenesen elérhetőek lesznek. A koncepcióból kimaradt ötletek sem vesznek kárba, a diákok már megkezdték azok felvázolását. Ilyen például az ifjúsági bál, melyet megyei szintre szeretnének emelni a szolnoki fiatalok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában