fórum

2019.04.29. 09:37

2021-re megvalósulhat a szandai Szabó Lőrinc utca rendbetétele

A helyi művelődési házban keresett megoldást a Szabó Lőrinc utca kiépítésére a lakosság és a városvezetés.

Hartai Gergely

Az utca nagy része ugyanis jelenleg nem önkormányzati tulajdonban van. Szalay Ferenc polgármester nyitógondolatai közt azt javasolta a lakóknak, hogy akiknek magántulajdona van az úton, azok ajánlják fel azt útépítés céljára. A pénteki lakossági fórumon a kisajátítás lehetőségéről is tájékoztattak.

– Az önkormányzat vállalja, hogy ha a tulajdonába kerül az út, 2021-re megvalósulhat a Szabó Lőrinc utca rendbetétele – ígérte Szalay Ferenc.

A rendezvényen a környékbeli szántóterületek megközelítéséről is szót ejtettek. A lakók és a városvezetés egyetértettek abban, hogy az útépítés kapcsán megoldást kell találni a mezőgazdasági gépek földekre történő eljuttatására is.

Az eseményen dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő is részt vett, aki mint mondta, nagy öröm számára, hogy a hosszú ideje húzódó ügyben az önkormányzat és az utcabeliek közt immár látszik a megegyezésre való törekvés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában