JÁSZFÉNYSZARU

2019.04.11. 16:22

A természet és az ember kapcsolatát mutatja be az Élettér-kép kiállítás

A Bedekovich Lőrinc Népfőiskolai Társaság Élettér-kép címmel krea­tív természetfotó- és gyermekrajzpályázatot írt ki a mikro­térség, Jászfényszaru, Pusztamonostor, Jászágó, Jászfelsőszentgyörgy és Boldog óvodásainak, iskolásainak.

Illés Anita

Ötven képet mutatnak be a kiállításon.

Fotó: Illés Anita

A felhívásra több mint hetven mű érkezett be. Ezekből ötven képet választottak ki a kiállításra, ami április 2-án nyílt meg a Szent Erzsébet Közösségi Házban.

A rendezvényen Győriné dr. Czeglédi Márta polgármester és Kovács Béláné Pető Magdolna, a Bedekovich Lőrinc Népfőiskolai Társaság elnöke köszöntötte a pályázókat. A tárlatot Danis János fotóművész mutatta be az érdeklődőknek.

Kiemelte: fontos, hogy a fiatalság részt vegyen a művészeti életben. A fotóművész szerint fiatalos, meglepő és technikailag kiváló képeket készítettek a pályázók. Munkájukat értékelték és díjazták is.

Ötven képet mutatnak be a kiállításon.
Fotó: Illés Anita

Az ifjú tehetségek szűkebb környezetüket, lakóhelyük természeti értékeit örökítették meg fényképeken, illetve rajzokon. A pályamunkák bemutatták a természet és az ember kapcsolatát is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában