SZOLNOK

2019.04.15. 10:30

A területfejlesztés volt az egyik téma

A napokban tartotta soron következő ülését a megyei közgyűlés. A megyeháza programján tizenegy napirendi pont került a plénum elé.

Hartai Gergely

Így elsősorban a megyei önkormányzat tavalyi költségvetésének teljesítéséről, valamint területfejlesztési és területrendezési tevékenységéről tárgyaltak a képviselők. Emellett a megyei területfejlesztési ügynökség munkája és gazdálkodása is a hivatalos program részét képezte.

Ezt követően tűzték napirendre a megyei értéktár bizottság elmúlt évi munkáját. Piroska Miklós, a megyei közgyűlés elnöke arról beszélt, kiemelt ügy, hogy támogassuk a fiataljainkat abban, hogy ne csak az értékőrzésben, hanem a térségi identitás továbbvitelében is közreműködjenek. Fontos, hogy arról is beszélhetünk a fiatalabb generáció tagjaival, hogy milyen értékeink vannak környezetünkben.

Az eseményen zárt ülés keretében tárgyalták a megyei önkormányzat kitüntető díjainak adományozásáról szóló előterjesztést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában