tündérszépek

2019.04.28. 11:25

A regionális fordulóból is továbbjutott a miklósi lány

A megyei után a regionális fordulóból is továbbjutott, így bekerült az ország legszebb lányai közé a törökszentmiklósi Sőreg Mónika, a Tündérszépek versenyén. Harmincezer forintos nyereményutalványát a minap vehette át az Új Néplaptól.

P. Pusztai Nóra

Sőreg Mónika pénteken vette át nyereményét az Új Néplaptól.

Fotó: P. P. N.

A huszonnyolc éves lány több mint negyven fiatal versenyzőt utasított maga mögé. A családja, barátai és ismerősei is nagyon büszkék rá, amiért volt annyi bátorsága, hogy benevezzen. Az egyébként saját magát szégyenlősnek valló Mónika legnagyobb kihívása a verseny során a fotózás volt, amikor komolyan elgondolkozott azon, miért is hagyta rábeszélni magát az indulásra.

– Furcsa volt magamat visszanézni az újságban és az interneten, voltak aggodalmaim az esetleges negatív visszajelzésekkel kapcsolatban, de szerencsére mindenki biztatással fordult felém, és összességében jó tapasztalatokkal gazdagodtam – mondta a törökszentmiklósi lány.

Sőreg Mónika pénteken vette át nyereményét az Új Néplaptól.
Fotó: P. P. N.

A hétköznapokon saját vállalkozásában ügyintézőként dolgozik. Külön elismerés, hogy egy másfél éves kislány anyukájaként jelentkezett a versenyre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában