PUSZTAMONOSTOR

2019.04.08. 14:45

Csatornázás: már zajlik a beruházás

Elkezdődött a szennyvíz-elvezetési beruházás kivitelezése a településen.

Illés Anita

Az európai uniós támogatásból megvalósuló, egymilliárd-kétszázmillió forintos beruházás a legjelentősebb fejlesztés a községben.

A közműfejlesztésre évtizedek óta várnak a lakosok, ezért is fontos, hogy a közeljövőben valamennyi ingatlanba lehetővé válik a szennyvízbekötés.

Sári Ferenc polgármester elmondta, a kivitelezési munka nemrég új szakaszához érkezett. Elkezdődött ugyanis a Jászárokszállást Pusztamonostorral összekötő út bekötése a hálózatra.

– A munkálatok különösebb forgalmi akadályt eddig nem okoztak, félpályás útlezárás mellett folyamatosan biztosított a forgalom. A csatornahálózat kiépítése ütemesen zajlik majd egész évben.

– A mindösszesen több mint tizenegyezer méter hosszú gerincvezetékből jelenleg háromezer méternyi már elkészült a településen. Az építésből eredendő esetleges kellemetlenségek miatt a lakosság türelmére a továbbiakban is számítunk – tájékoztatott a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában