JÁSZFÉNYSZARU

2019.04.23. 15:30

Hetedik alkalommal hirdették meg a tanulmányi versenyt

Samsung Electronics Magyar Zrt. hetedik alkalommal hirdetett tanulmányi versenyt középiskolásoknak.

Illés Anita

Az eredményhirdetést nemrégiben tartották Jászfényszarun. Park Ryuk, a cég HR osztályának koreai vezetője kiemelte: a verseny célja, hogy minél több magyar tehetséget fedezhessenek fel, akik később akár a vállalatnál tovább fejleszthetik tudásukat.

A tanulók fizikából és elektronikából hetedszer, matematikából pedig negyedik alkalommal mérhették össze tudásukat. A feladatokat a cég szakértő munkatársai állították össze. A verseny regionális szinten meghirdetett első fordulójára 12 oktatási intézményből több mint 170 tanuló jelentkezett.

Fizikából a legjobb 12, elektronikából és matematikából a legjobb 10 diák adott számot tudásáról a döntőben. Megyénkből a Jászberényi Katolikus Óvoda, Általános Iskola Liska József Középiskola és Kollégium, a Lehel Vezér Gimnázium, a Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium, valamint a szolnoki SZMSZC Pálfy-Vízügyi tagintézmény tanulói részesültek elismerésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában