Szolnok

2019.04.30. 15:27

Lezárják a ligetet a rendezvény idején

Változásra számíthatnak a közlekedők a településeken megrendezett május elsejei programoknak és az ünnepnapnak köszönhetően. A megyeszékhelyen például a Családi Majális idején a Tiszaligetet reggel hattól körülbelül este nyolcig lezárják.

Czakó Nóra

– A rendezvény területére csak az engedéllyel rendelkező gépjárművekkel lehet behajtani. A gépkocsival érkezők a sportcsarnok és a volt Club Ibiza parkolóját vehetik igénybe – adott felvilágosítást Ribár Zsuzsanna rendezvényszervező.

– Mivel azonban hamar megtelik a Tiszaliget, arra szeretnénk kérni a kilátogató vendégeket, hogy ha tehetik, inkább a Szandai réten található bevásárlóközpontok parkolóit használják.

Akik tömegközlekedéssel szeretnének eljutni a különféle ünnepségekre, utazás előtt tájékozódjanak, ugyanis nem a megszokott rend szerint közlekednek majd a buszok.

– A május 1-je körüli napokon a menetrend szerinti helyközi és helyi autóbuszjáratok közlekedési rendje az országos menetrendi naptárnak megfelelően alakul – tudtuk meg Pásztor Józseftől, a KMKK Középkelet-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. koordinációs és megyei területi igazgatójától.

– Április 29., hétfő és 30., kedd munkanap, május elseje, szerda munkaszüneti nap, 2., csütörtök és 3., péntek pedig szintén munkanap. A járatok e szerint közlekednek majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában