JÁSZBERÉNY

2019.05.31. 11:00

A klub alapító tagja kapta az első Honoris-Maximus érmet

A Jászságért Menedzser Klub Egyesület Főnix díjasai idén megalapították a Honoris-Maximus kitüntető érmet a legnagyobb tisztelet és megbecsülés kifejezésére.

Illés Anita

Dr. Rédei István, az egyesület elnöke (balra) adta át az elismerést Kármán Antalnak.

Fotó: Gémesi Balázs

Az elismerést az kaphatja meg, aki huzamosabb ideig kiemelkedő munkát végez az egyesület sikeres működéséért, társadalmi elismertségének növeléséért, széles körű kapcsolatrendszerének fenntartásáért.

Az első Honoris-Maximus címet a menedzserklub születésnapi estjén, két évtizedes önzetlen, segítő tevékenységéért Kármán Antal alapító tag kapta meg nemrégiben. A díjazott az egyesület számos szakmai programjának megszervezésében részt vett. Ő volt az egyik ötletgazdája a Jászsági Gazdasági és Fejlesztési Konferenciának, aminek lebonyolításában is aktív szerepet vállalt.

Dr. Rédei István, az egyesület elnöke (balra) adta át az elismerést Kármán Antalnak.
Fotó: Gémesi Balázs

A Jászsági Évkönyvben tíz éven át Top 10 Jászság címmel készített összefoglalókat a térség legsikeresebb gazdasági szereplőiről. A menedzserklub alapításának huszadik évfordulójára megjelent Menedzserek és a Jászság című kötet főszerkesztőjeként értékteremtő munkát végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában