CSATASZÖG/nagykörű

2019.06.05. 06:55

A Police Coffee nem áll meg

Újabb két megyei településén, Csataszögön és Nagykörűben jártak a bűnmegelőzési szakemberek.

Police.hu

Forrás: Police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársai és a helyi körzeti megbízott 2019. június 3-án két településen is beszélgettek egy jó kávé mellett az érdeklődőkkel.

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával megvalósuló Police Coffee elnevezésű országos program 2019. március 1-jén Jász-Nagykun-Szolnok megyében is újraindult.

A szakemberek azóta járják a megye településeit, hogy a helyi lakosok részére lehetőséget biztosítsanak egy csésze kávé melletti beszélgetésre. A bűnmegelőzési munkatársak a standokon nemcsak egy jó kávéval kínálták az érdeklődőket, hanem a veszélyhelyzetekről, a vagyonvédelemről és a rendkívül aktuális unokázós csalások megelőzéséről is tájékoztatást adtak.

A program fő célja, hogy a kistelepülésen élő idősek is megismerjék a különböző bűncselekménytípusokat, az áldozattá válás kockázatait, valamint azok elkerülésének és megelőzésének lehetséges módjait.

Fotó: Police.hu

A helyszínen népszerűsítették a rendőrség BikeSafe kerékpármentő projektjét és természetesen elérhető volt a már jól ismert és sikeres Házhoz megyünk vagyonvédelmi program is.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2019. június 11-én Jászberényben, Jászfényszarun és Jászjákóhalmán várják az érdeklődőket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában