GALÉRIÁVAL

2019.06.29. 20:00

Elkezdődött a VI. ZagyvaParty Fesztivál Jászberényben

Háromnapos ZagyvaParty Fesztivál kezdődött Jászberényben, a Margit-szigeten. A programkavalkádot immár hatodik alkalommal rendezik meg ezen a hétvégén.

Illés Anita

Ennek részeként nyílt meg pénteken a pARTtalan ART közösségi képzőművészeti tér, ahol a Jövőkép Alkotók Egyesületének két tagja Bíró Boglárka festőművész és Fejős László grafikus mutatkozott be installációival.

A fesztiválon számos kulturális, szórakoztató és gasztronómiai program várja az érdeklődőket. A rendezvény első napján a Langaléta Garabonciások vásári komédiája és Gulyás László mesejátéka szórakoztatta a gyerekeket. Fabók Mancsi pódium előadása a magyar népi pajzánságok világába kalauzolta el a felnőtteket. Este pedig Török Ádám és a Mini, valamint Péterfy Bori & Love Band koncertjére bulizott a közönség.

Szombat reggel jógával és Kövi Szabolcs pihenőszékes meditatív koncertjével indult a nap a Margit-szigeten. A lecsendesedés után a színes gyermekprogramok és slam poetry vidámsága tölti meg nevetéssel, jó kedvvel a helyszínt, ahol este Zenevonat Szuperkoncert lesz az LGT sztárjaival. A gasztronómia szerelmeseit vasárnap népi ételek főzőversenye várja. Az olasz ízek és hangulat világát hozta el Jászberénybe a Ciao Ciao Itália Fesztivál, ami immár második alkalommal egyik programeleme a rendezvénynek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában