Foglalkoztatási Paktum

2019.06.17. 18:40

Kétnapos konferencia kezdődött Szolnokon, a Tiszaligetben

A Szekszárdi, a Dunaújvárosi, a Salgótarjáni, valamint a Pécsi Foglalkoztatási Paktummal is megismerkedhettek a résztvevők a hétfőn kezdődött kétnapos konferencián, melyet Szolnoki Foglalkoztatási Paktum projekt részeként rendeztek meg a szolnoki Liget Hotelben.

Kovács Berta

A paktummal kapcsolatos önkormányzati feladatokat ellátó dr. Versitz Éva elmondta, Szolnok vállalta azt a lehetőséget, hogy a projekt ideje alatt megyei jogú városoknak tapasztalatcserét biztosító konferenciákat szervez, 3 alkalommal Szolnokon.

Egyes partnerekkel rendszeresen konzultálnak minisztériumi szinten, míg az önkormányzatokat, mint főpályázókat, valamiért nem segíti ez az egyeztetés. Ezért gondolta Szolnok város, hogy próbáljuk ezt saját köreinken belül megoldani – világított rá a háttérre.

A rendezvényt Szabó István alpolgármester nyitotta meg. A paktumszervezet tagjaként dr. Bischof Zsolt Béres Gyógyszergyár Zrt. vezérigazgatója beszélt a térségi foglalkoztatásban betöltött szerepükről, majd a résztvevő paktumok képviselői osztották meg tapasztalataikat. A szakmai programok kedden is folytatódnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában