közút

2019.06.22. 13:54

Kezdődik a Fegyvernek–Tiszafüred összekötő út felújítása

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tavaly országosan több mint 526 kilométernyi út teljes körű felújítását indította el. A program egyik elemeként megyénkben a 3216-os jelű út több mint kilenc kilométeres szakasza újul meg – tájékoztatta hírportálunkat a közútkezelő.

Hartai Gergely

Mint írják, a munkaterületet már birtokba is vették a kivitelezők, s a fejlesztés előreláthatóan 130 napot vesz majd igénybe.

Arról is beszámoltak, hogy a Fegyvernek–Tiszafüred összekötő út egyik szakaszának felújítása során a kivitelezők a kopóréteg profilmarásáról, a süllyedéseknél a teljes pályaszerkezet cseréjéről, a kiegyenlítő aszfaltréteg és az új kopóréteg terítéséről, az új tartós burkolati jelek felfestéséről, valamint a KRESZ-táblák igény szerinti cseréjéről és pótlásáról is gondoskodnak.

A munkálatok ideje alatt félpályás útlezárásra kell számítaniuk az arra közlekedőknek. A Magyar Közút arra számít, hogy a beruházás végeztével jelentősen nő a forgalombiztonság az érintett útvonalon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában