galériával

2019.06.18. 14:00

Szolnok lesz az idei Tiszafüredi Halasnapok díszvendége

Idén július közepén, 12. és 14. között rendezik meg a Tiszafüredi Halasnapokat. Erről tartottak sajtótájékoztatót június 17-én, hétfő délután a Tisza Balneum Hotel teraszán.

Ujvári László

– A Halasnapok a megye és az ország egyik legismertebb, folyamatosan fejlődő rendezvénye. Olyan program, mely évről évre több tízezer embert vonz a térségbe – fogalmazott Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere.

Örömét fejezte ki, hogy a megyeszékhely is hozzájárulhat ahhoz, hogy magas színvonalon fogadják a Tisza-tóhoz látogató vendégeket.

A fesztivál három napja alatt gasztronómiai, kulturális és sportprogramok, esténként pedig koncertek várják majd az érdeklődőket, ismertette Ujvári Imre polgármester.

Fellépnek a hazai könnyűzenei élet sztárjai, például a Punnany Massif, a Hooligans és a Republic. Idén is megrendezésre kerül a Tiszai Halételek Gasztrofesztiválja, melyet Hegedűs Gábor, a szervező Tisza-tavi Sporthorgász Kft. ügyvezetője ismertetett.

Mint a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnöke, Szalay Ferenc a honi szövetség nevében egy modern kosárlabda pályát ajánlott fel Tiszafüred számára.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában