Tószeg/Tiszasüly

2019.06.18. 14:00

Tószegi diákoknak tartottak nyílt napot

Nyílt napot tartottak a Szolnoki Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársai a Tószegi Általános Iskolában a napokban.

Czakó Nóra

A suli udvarán összegyűlt tanulók megismerkedhettek a rendőrség, a katasztrófavédelem, a honvédség, a büntetés-végrehajtás, valamint az együttműködő civil szervezetek munkájával, és azok technikai eszközeivel.

A bátrabbak összemérhették gyakorlati tudásukat az udvarban felállított kerékpáros közlekedési pályán, de nagy élmény volt az úgynevezett „részeg szemüveg” kipróbálása is.

Múlt csütörtökön Tiszasülyön jártak a Szolnoki Rendőrkapitányság megelőzési munkatársai. A Házhoz megyünk elnevezésű országos vagyonvédelmi programsorozat keretében a faluházban tartottak interaktív előadást a településen lakóknak a vagyon- és áldozatvédelemről, az internet veszélyeiről és a trükkös csalásokról.

A kerékpárral érkezők pedig a népszerű BikeSafe regisztrációt is igénybe vehették ezen a napon – tudtuk meg Kovács Ágnestől, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában