Szépségverseny

2019.07.23. 16:41

Jelentkezz Te is országos szépségversenyünkre!

Elindult a nagy sikerű Tündérszépek országos szépségverseny folytatása, ahová 16–29 éves hölgyek jelentkezését várjuk. Újdonság, hogy ezúttal saját portfólióval is lehet jelentkezni.

Szoljon.hu

A legszebb lányok felkészítőtáborban és show-műsorral egybekötött döntőn vesznek majd részt. A Mediaworks Hungary Zrt. tavaly decemberben hirdette meg először a szépségversenyt, amelyre 13 megyéből közel 600 nevezés érkezett. Végül 370-en álltak stúdiókörülmények között, profi fotósok kamerája elé.

Sokan először próbálták ki magukat fotómodellként, és indultak szépségversenyen. Jász-Nagykun-Szolnok megyéből 30 lány mérette meg magát, közülük pedig a törökszentmiklósi Sőreg Mónika kapta a legtöbb szavazatot, aki szinte teljesen végig vezetett a versenyben.

Sőreg Mónika

Az olvasók nemcsak gyönyörködtek a hölgyekben, hanem aktívan részt is vettek a verseny alakulásában. Több mint félmillió értékeléssel komoly szerepük volt abban, hogy kik kerüljenek a megyei fordulókból a regionálisakba, és onnan a 17 fős döntős mezőnybe. A koronát végül a pécsi Fábián Evelin kapta.

A most induló verseny a megyei válogatókkal veszi kezdetét, ezt követően kerül majd sor a regionális fordulókra, illetve a központi döntőre. A megyei és regionális előválogatókból a szakmai zsűri által kiválasztott 3 versenyző, illetve a szavazók által legmagasabb értékelést kapott versenyző jut tovább a döntőbe.

Végül zsűri választja majd ki a szépségkirálynőt és két udvarhölgyét, illetve az olvasók is megszavazhatják a szerintük legszebb lányt. Érdemes jelentkezni, hiszen a felkészítőtábor és a televíziós döntő mellett vásárlási utalványok, mobiltelefonok, egzotikus utazások várnak a legszebbekre. Jelentkezni a tunderszepek.hu oldalon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában