Főző Fesztivál

2019.07.03. 06:56

Tízezrek látogatták meg a kétpói rendezvényt

A közelmúltban rendezték meg a XIV. Alföldi Betyárétel Főző Fesztivált. Az eseményre az ország egészen távoli pontjairól is érkeztek látogatók. Sokan sátoroztak idén.

Szabó Lilla Laura

– Egy házaspár Komlóról jött. Egy salgótarjáni család már negyedik éve visszajáró vendég. Székesfehérvárról is voltak itt barátaink. Büszkén mondhatom, hogy igen komfortos tisztálkodási lehetőségeket biztosítottunk.

– Az elégedett visszajelzések is ezt igazolják! – mesélte Keresztes Péter Pál, a település polgármestere. A látogatókat a színes programok mellett a finomságok vonzották.

Ötven bográcsban készültek pörköltek, pásztorételek, de még töltött káposzta is. A zsűri több kategóriában hirdetett nyerteseket, az abszolút győztes az áfonyás szarvaspörkölt lett, gőzgombóccal. A fellépők koncertjeit tömegek várták. Az eseménynek otthont adó Történelmi Emlékparkban tízezrek fordultak meg a fesztivál alatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában