JÁSZBERÉNY

2019.08.29. 13:58

Alapításának negyvenedik évfordulóját ünnepli az állatkert

Pénteken, az Állatkertek Éjszakáján ­ünnepli megalapításának negyvenedik évfordulóját a ­Jászberényi Állat- és Növénykert.

Illés Anita

A rendezvény nappali szakaszában színes, kicsiket és nagyokat egyaránt ­vonzó programsorozattal várják a látogatókat, akik a gondozók segítségével látványetetéseken ismerhetik meg a zoo lakóit. A jubileumi eseményen ezenkívül lesz kutyamasszázs, rovartani és mentőkutyás bemutató is.

Az esti fénycsapdás rovarbemutató, fényfestés az arborétum lombozatán, valamint az éjszakai látványetetések is rengeteg izgalmat rejtenek. A rendezvény ideje alatt többek között arcfestés, gyöngyfűzés, ugrálóvár, lufihajtogatás, buborékfújás és állatkerti bátorságpróba szórakoztatja majd a gyerekeket.

Az érdeklődők megtekinthetik az állatkert Föld-napi rajzpályázatának alkotásait, az állatkert történetét bemutató kiállítást és a zoo állatorvosainak különleges eseteiről összeállított tárlatot is. A születésnap alkalmából a látogatók kedvezménnyel vehetnek részt a változatos és látványos programokon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában