SZOLNOK

2019.08.23. 17:33

„Egy jobb Szolnokért!”: megkezdte kampányát az ellenzék is

„Egy jobb Szolnokért!” jelmondattal indul választási kampány-körútjába Radócz Zoltán polgármesterjelölt és képviselő-jelölti csapata a megyeszékhelyen. Az ellenzéki oldal közös városvezető-jelöltjét kilenc párt és szervezet (Momentum, DK, LMP, Jobbik, MSZP, Mindenki Magyarországa, Párbeszéd, Magyar Szolidaritás Mozgalom, Szolnok Város Fejlődéséért Egyesület) tagsága támogatja.

Mészáros Géza

Radócz Zoltán pénteken délután – szimbolikusan – a városháza előtt tartott jelöltbemutató sajtótájékoztatót, melyen jelen volt és a jelenlegi városvezetés leváltására buzdított Potocskáné Kőrösi Anita, a Jobbik, Schmuck Erzsébet, az LMP, Korózs Lajos, az MSZP, Varju László, az MSZP és Tordai Bence, a Momentum országos szervezetének képviselői.

A polgármester-jelölt és a felszólalók szerint a jelenlegi városvezetés, élén Szalay Ferenc polgármesterrel nagyon elfáradt már, nem képes felrázni sem a várost, sem a lakosságát, miközben feje tetején áll az ország, benne a megyeszékhely, amit a közös ellenzéki összefogás által lehet újra talpára állítani. A bemutatott képviselő-jelöltek (a választókerületek sorrendjében): Tóth Áron, Galló György Péter, Borda Zoltán, Fajcsák Károly, László Norbert, Ligeti József, Szekeres Éva, Acsai Balázs, dr. Füle István, Miskloczi László, Berényi Gábor, Györfi Mihály.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában