JÁSZBERÉNY

2019.08.04. 08:50

Együttműködik az ellenzék

Közösen Jászberényért Egyesület név alatt indul el a jászberényi ellenzék az október 13-i önkormányzati választáson – jelentették be közös sajtótájékoztató keretében az ellenzéki pártok helyi képviselői péntek délután.

Illés Anita

Az összellenzéki közös gondolkodás felé már több ügyben tavaly elkezdődtek az első lépések.

– A hatékonyabb együttműködés érdekében hoztuk létre a Közösen Jászberényért Egyesületet, melynek egyik legfőbb célja, hogy elinduljon a választásokon, és a helyi lakosságot bevonva, aktívan formálja a közéletet – mondta Budai Lóránt önkormányzati képviselő.

Bejelentette: az egyesület polgármesterjelöltjeként indul a helyhatósági választáson, Jászberényben. A formáció munkájában különböző szakemberek, valamint a Momentum, az MSZP, a DK és a Jobbik képviselői is részt vesznek.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy az egyesület részletes helyi választási programját majd szeptemberben hozzák nyilvánosságra, valamint a választókörzetekben induló képviselőjelöltek névsorát is akkor ismertetik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában