JÁSZKUNSÁG

2019.08.19. 14:00

Idén is keressük a legbájosabb Tündérszépeket

Ismét keressük a megye, majd az ország legszebb lányait. Az előző év sikerein felbuzdulva újraindul a Tündérszépek szépségverseny.

Szabó Lilla Laura

Polgár Zsu szerint remek lehetőség kiadónk versenye

Forrás: Beküldött fotó

Tavaly nagy népszerűségnek örvendett az esemény. A csinos hölgyek hazánk minden pontjáról neveztek – idén néhány kisebb változással, még nagyobb nyereményekkel tér vissza a megméretés.

A megyéből szintén sok vállalkozó- kedvű szépség mutatkozott be, végül olvasóink szavazatai alapján Sőreg Mónika jutott be tizenhárom megye legszebbje közé. Az országos fordulót Fábián Evelin nyerte Baranya megyéből.

Idén ismét érdemes lesz jelentkezni, hiszen számos izgalmas nyereménnyel gazdagodhatnak a résztvevők. Emellett persze életre szóló tapasztalatokkal, melyek talán a díjaknál is többet érnek.

Polgár Zsu szerint remek lehetőség kiadónk versenye
Fotó: Beküldött fotó

Polgár Zsu hasonlóan vélekedik a témáról. Ő a szépségversenyek mindkét oldalát jól ismeri. Korábban Berekfürdő szépének választották, azóta pedig jó néhányszor zsűrizett az eseményen.

– Mindenképpen javaslom, hogy próbálják ki magukat a lányok a Tündérszépek versenyen. Azok számára, akiknek kevés az önbizalmuk, egy jó lehetőség lesz, hogy megerősítsék azt. A magabiztos lányok pedig rutint és tapasztalatot szereznek, melyeknek további versenyeken is hasznát veszik – fejtette ki az egykori királynő.

A jelentkezés részletes feltéte­leiről az érdeklődők aloldalunkon tájékozódhatnak, illetve nevezni is ott tudnak. Az alsó korhatár tizenhat év, a felső harminc. A tizennyolc év alattiak szülői engedéllyel indulhatnak.

Tavaly Mónika jutott a legtovább
Fotó: Mészáros János

Lehetőség van saját fotósorozattal jelentkezni, de profi segítséget is igénybe vehetnek a jelöltek. A nyeremények között okostelefon, egzotikus utazás és vásárlási utalványok is szerepelnek.

A lányokat az Új Néplap hasábjain is bemutatjuk, mindennap valaki mást. Az olvasók szavazata dönti el, hogy ki lesz a legszebb, ő jut tovább az országos megméretésre. Ez tehát egy nagy kaland, az élményért is megéri jelentkezni, így ne habozzanak az érdeklődők!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában