SZOLNOK

2019.08.22. 16:30

Önkormányzati választások: a folytatáshoz kértek támogatást a jelöltek

„Nekünk Szolnok az első!” címmel az október 13-i önkormányzati választások kapcsán képviselőjelölt és programbemutató sajtótájékoztatót tartott Szalay Ferenc, a Fidesz megyei elnöke, választókerületi elnök.

Mészáros Géza

A megyeszékhely jelenlegi városvezetését, Szolnok 2010 óta elért gazdasági, illetve szociális és oktatási téren elért eredményeit, gondosan őrzött és továbbszaporított hagyományait, épített értékeit méltatta az eseményen megjelent Varga Mihály miniszterelnök-helyettes és dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő is.

Hangsúlyozták, hogy Szalay Ferenc polgármester és képviselői csapata a magyar kormány segítségével, saját szellemi tőkével, a városlakók és hathatós társadalmi támogatással a várost az ország legjelentősebb, meghatározó településsé formálták, ezért a város fejlődésének folytatásához a Fidesz-KDNP képviselőjelöltek támogatására biztatták a választópolgárokat.

Szalay Ferenc ugyancsak beszámolt az elmúlt években történt fejlesztésekről, valamint szólt a jelenleg zajló és a tervek alatt álló beruházásokról, majd bemutatta a város egyéni választókerületeinek képviselő-jelöltjeit: Rusvai Károly, Töreki András, Póta Sándor, Szabó István, Molnár Iván, Szanyi István, Rezák László, ifj. dr. Tóta Áron, Bagdi Sándorné, Rehó János, Kormosné Szombati Márta, Tasnádi Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában