Tündérszépek

2019.08.02. 11:30

Sőreg Mónika: Lányok, nevezzetek bátran a szépségversenyre!

Elindult a nagysikerű Tündérszépek országos szépségverseny, ahová 16-29 éves hölgyek jelentkezését várjuk. Újdonság, hogy ezúttal saját portfólióval is lehet jelentkezni. A legszebb lányok felkészítőtáborban és showműsorral egybekötött döntőn vesznek majd részt. Előző versenyünkben egy megyei lány továbbjutott az országos döntőre. Sőreg Mónikát kértük, hogy meséljen élményeiről.

Szoljon.hu

Sőreg Mónika pénteken vette át nyereményét az Új Néplaptól.

Fotó: P. P. N.

– Miért jelentkeztél a tavalyi versenyre?

– Nem kell túl sokat belegondolni, csak ki szerettem volna magam próbálni egy szépségversenyen. A családomtól és a barátaimtól sok kedves szót kaptam és biztattak, hogy próbáljam meg.

– Mint említetted, ez volt az első alkalmad, hogy fotózáson vettél részt. Hogy érezted magad?

– Először kicsit félénken léptem be a megbeszélt helyre, hiszen tényleg nem fotóztak még előtte, de az ott lévő emberek kedvessége eloszlatta a kételyeimet és meghozta az önbizalmamat.

– Milyen érzés volt amikor megtudtad, hogy továbbjutottál az országos szavazásra is?

– Szó szerint nem hittem a szememnek! Nagyon örültem, hogy mint anyuka sikerült továbbjutnom! Az egész családom nagyon büszke volt rám.

– Mit tanácsolsz azoknak, akik jelentkeznének, de még esetleg kételkednek?

– Azt tudom nekik mondani, hogy vágjanak bele és jelentkezzenek! Egy próbát mindenképpen megér, hiszen nincs veszteni valójuk. Ne szalasszák el a lehetőséget, nevezzenek bátran a versenyre!

Szóval hajrá lányok!

Ha kedvet kaptál a jelentkezésre ide kattintva megteheted. Érdemes jelentkezni, hiszen a felkészítőtábor és a televíziós döntő mellett vásárlási utalványok, mobiltelefonok, egzotikus utazások várnak a legszebbekre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában