tündérszépek

2019.09.07. 19:00

100 év divatja 1 percben – Legyél Te 2020 stílusikonja!

Íme egy látványos videó, amiből megtudhatják, milyen volt a régi kor divatirányzata. Sok olyan öltözék van, ami ma már nagyon nem trendi, de akad egy-két olyan darab is, ami ismét kezd népszerűvé válni a divat szerelmesei számára.

Szoljon.hu

Forrás: Fortepan/KOTNYEK ANTAL

A Kemma.hu által összeállított egyperces videó kiválóan szemlélteti azt az aprónak egyáltalán nem mondható változást, ami egy évszázad alatt végbe ment a divat világában. A stílusok szerelmeseinek valószínűleg sikerül kiszúrniuk egy-két 2019-ben is divatos ruhadarabot.

Ismét keressük a Tündérszépeket!

Ha szeretnéd, hogy néhány évtized múlva a te fotód is helyet kapjon egy ilyen összeállításban, ne habozz, jelentkezz a Tündérszépek 2020-ra, és indítsd be modellkarriered!

Az előző versenyen 13 megyéből közel 600 nevezés érkezett. Végül 370-en álltak stúdiókörülmények között, profi fotósok kamerája elé. A népszerű verseny ezért folytatódik, a Tündérszépek verseny 2020-ban is kere­si a megye legszebb lányait. Már lehet jelentkezni, 16–29 éves hölgyek jelentkezését várjuk. A megyei előválogatóba a zsűri által kiválasztott 30 versenyző kerül be, a regionális fordulóban Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád és Heves megye 4-4 lánya küzdhet a továbbjutásért.

A regionális előválogatókból a szakmai zsűri által kiválasztott 3 versenyző, illetve a szavazók által legmagasabb értékelést kapott versenyző jut tovább a döntőbe. Végül a zsűri választja majd ki a szépségkirálynőt és két udvarhölgyét, illetve az olvasók is megszavazhatják az általuk legszebbnek vélt hölgyet.

Az előző szépségversenyhez képest több újítás is történt. A jelentkezők akár saját portfóliót is feltölthetnek magukról, de profi fotósorozatot is kérhetnek. Ezek a képek fognak bekerülni az Új Néplapba, illetve a Tündérszépek versenyére. A felkészítő tábor és a televíziós döntő mellett vásárlási utalványok, mobiltelefonok és egzotikus utalványok várnak a legszebbekre.

Jelentkezni a tunderszepek.hu oldalon lehet, a megyei előválogató szeptember 16-tól október 21-ig tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában