JÁSZBERÉNY

2019.09.03. 15:38

Bemutatkoznak a térség vállalkozói

Kilencedik alkalommal szervezik meg szep­tember 6–9. között a megye és térsége kiemelt gazdasági rendezvényét, a jászberényi Jász-Expo és Fesztivál programsorozatát.

Illés Anita

Az üzleti találkozóként és kulturális, szórakoztató rendezvényként egyaránt ismert eseményen ezúttal is számos vállalkozás jelenik meg, és mutatja be termékeit, szolgáltatásait.

Már hagyomány, hogy a jászberényi önkormányzat a vásárra minden évben más-más hazai várost hív meg díszvendégként. Idén Újszászt látják vendégül. A fesztivál ezúttal is számos zenei, gyermek- és folklórprogramot ígér.

Sztárok is szórakoztatják majd a közönséget: pénteken este fellép Nagy Feró és a Beatrice, szombaton pedig Bereczki Zoltán ad élő nagykoncertet. A VII. Jászsági Pálinkamustrának és Párlatversenynek is helyet ad az expó szeptember 7-én a Jász Múzeumban.

A rendezvényt jászsági kézművesek bemutatója, gasztronómiai forgatag, újszászi hagyományőrző csoportok és jászberényi civil szervezetek interaktív bemutatói is színesítik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában