visszatekintés

2019.09.06. 16:30

Egy éve működik a szolnoki CSAK Pont

Első születésnapját ünnepelte a Szolnok Térségi Család és KarrierPONT. Az esemény alkalmából szakmai délutánt tartottak csütörtökön.

Veresné Péter Judit, az iroda szakmai vezetője rövid előadásában visszatekintett az elmúlt egy évre, értékelve a programokat, bevonva a partnereket, hiszen a közösségre a folyamatos együttgondolkodás a jellemző.

– A CSAK Pontban kialakult jó hangulatú társaság az állandó feladatokat új kihívásként megélve halad a kitűzött célok felé – mondta az ünnepségen Veresné Péter Judit, majd kiemelte, több mint ezerkétszáz ügyfél kereste fel az irodát az elmúlt évben.

A résztvevők diavetítés során megtekinthették a felújítás előtti és utáni állapotokat, illetve betekintést nyerhettek, hogy milyen szervezeti struktúrát sikerült felépíteni az elmúlt időszakban. A szakmai vezető előadása során utalt a jövőbeni tervekre, előrevetítve a visszailleszkedésben segítő munkaerőpiaci integrációra irányuló foglalkozásokat, valamint az ősszel induló képzéseket, melyeket a hálózati partnereknek és a munkáltatóknak szerveznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában