JÁSZKUNSÁG

2019.09.28. 14:00

Ismét a legjobbak között végeztek a megyei balesethelyszínelők

Harmadik helyezést értek el a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság képviseletében Rékasi Róbert rendőr törzszászlós és Faragó Zsolt rendőr törzszászlós a IX. Országos Balesethelyszínelő versenyen.

Police.hu

Forrás: Police.hu

Idén a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság rendezhette meg a IX. Országos Balesethelyszínelő Versenyt. A háromnapos rendezvénynek Hajdúszoboszló városa adott otthont 2019. szeptember 23. és 25. között. A megmérettetésre a megyék legjobb két balesethelyszínelője érkezett, összesen 21 csapat. A versenyzők már a megnyitót követően elfoglalták helyüket az asztaloknál, és megírták az elméleti teszteket, melyek KRESZ és szakmai feladatokból álltak.

A döntő második napján a csapatok gyakorlati megmérettetésen vettek részt, ahol különböző baleseti szituációkat kellett megoldaniuk.

Az országos versenyen a dobogó harmadik fokára a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság csapata képviseletében Rékasi Róbert rendőr törzszászlós és Faragó Zsolt rendőr törzszászlós állhattak.

Fotó: Police.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában