Szolnok

2019.10.13. 07:00

„Boldog Óvoda” lett ismét a Kertvárosi

A Jobb Veled a Világ Alapítvány által kiírt pályázat egyik nyertese lett a közelmúltban (is) az egyik helyi ovi.

Rimóczi Ágnes

A Szolnok Városi Óvodák Kertvárosi tagintézményében minden bizonnyal boldogok a gyerekek. Így nem meglepő, hogy a városrész óvodája immáron harmadik alkalommal nyerte el a „Boldog Óvoda” címet. Az idei nevelési év pedig a sorban második, amit „Örökös Boldog Óvodaként” kezdtek el – az erről szóló kis táblácska már a tagintézmény kapuján hirdeti büszkén és boldogan a kitüntető címet.

– „Arra törekszünk, hogy a Boldogságórák derűs és élménygazdag feladatai, játékai, valamint gyakorlatai fokról fokra kibontakoztassák a derűt és életszeretetet. Gyermekeink így a jövőbe vetett hittel bátran járják végig a felnőttséghez vezető utat, majd boldogságra képes emberré válhatnak” – vall a népszerű szemléletről dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, a program fővédnöke.

A Jobb Veled a Világ Alapítvány elismerését a napokban vették át az ovi munkatársai a budapesti Kongresszusi Központban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában