SZOLNOK

2019.11.28. 16:30

Elismeréseket adtak át

A Nefag Zrt. Erdei Művelődési Háza idén ünnepelte fennállásának 30. évfordulóját.

Hartai Gergely

Forrás: Beküldött fotó

A jeles alkalmat ebben az évben egy rendezvénysorozattal ünnepelték meg. Ennek keretében kétféle alkotópályázatot hirdettek. „Egy nap erdei óvodában, iskolában” címmel óvodásoktól és általános iskolásoktól szabadon választható technikával készült alkotásokat vártak, a logótervező pályázaton pedig felső tagozatos és középiskolás diákok küldhették be elképzeléseiket az erdei iskola tervezett szimbólumával kapcsolatosan. A legszebb alkotásokat csütörtök délelőtt, ünnepélyes keretek között díjazták.

Fotó: Beküldött fotó

– Huszonegy intézményből összesen 150 alkotás érkezett a kétféle pályázatra. Huszonkét egyéni díjazottunk volt, ők ajándékcsomagot kaptak, és három osztály kapott erdei iskolai foglalkozásra meghívást. Ők csoportos alkotást nyújtottak be... – közölte hírportálunkkal a művelődési ház vezetője.

Fotó: Beküldött fotó

Csikós Eszter hozzátette, kreatív és változatos technikával készült munkák érkeztek, az elismerések átadása után pedig egy meglepetés tortával vendégelték meg a résztvevőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában