SZOLNOK

2019.11.20. 11:30

Idén is szerveznek jótékonysági vásárt

Harmadik alkalommal szervez jótékonysági vásárt a megyei önkormányzat a megyei kormányhivatallal és a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság megyei kirendeltségével közösen.

Hartai Gergely

A befolyt összeget a nevelőszülőknél élő gyermekek karácsonyi ajándékára fordítanák, ezáltal közel nyolcszáz rászoruló gyermek ünnepét tehetik szebbé.

Az esemény december 4-én várja az érdeklődőket. A megyeháza dísztermében sütemény, a márványtermében kézművesvásárt tartanak majd. A Szolnoki Légierő Zenekar adventi koncerttel járul hozzá a rendezvény sikeréhez.

A sajtótájékoztatón dr. Berkó Attila megyei kormánymegbízott osztotta meg gondolatait, majd Hubai Imre, a megyei közgyűlés elnöke és Borbás Zoltán alelnök is szót ejtett a programokról. Dr. Tóth Éva, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság megyei igazgatóságának igazgatóhelyettese szintén beszámolt a legfontosabb tudnivalókról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában