Jászkunság

2019.11.14. 19:00

Pozitívan vélekednek olvasóink a SÉTA-ról

A Sajtó és Tanulás igen népszerű kezdeményezés, olvasóink hétről hétre találkozhatnak a fiatalok cikkeivel.

Szabó Lilla Laura

Az idősebb generáció szívesen olvassa a fiatalok szárnypróbálgatásait

Forrás: Shutterstock

Izgalmas és különleges tapasztalat ez a diákok számára, ám olvasóink is szívesen keresik a SÉTA-s cikkeket. Néhányan a véleményüket is megosztották a témával kapcsolatban.

Az idősebb generáció szívesen olvassa a fiatalok szárnypróbálgatásait
Fotó: Shutterstock

– Olyan érdekes témákról írnak. A legutóbbi, szerelemről szóló írás különösen tetszett. Jó egy kicsit belelátni a fiatalok gondolataiba, érzéseibe – mesélte a szolnoki Tóth Jánosné, aki már nyugdíjas, de mindig szívesen követi az újdonságokat, figyeli a változásokat.

Hasonlóan vélekedik a cibakházi Zsírosné Bata Márta is, aki kiemelte, hogy szerinte az a legszimpatikusabb a SÉTA-ban, hogy a fiatalok hallathatják a hangjukat.

– Jó, hogy az adott témákban megszólalhatnak, írhatnak, hiszen ők is a társadalom tagjai. Nagyon sok jó gondolatot adnak át a cikkeken keresztül. Arra szintén remek lehetőség, hogy kipróbálják magukat ebben a szakmában – részletezte.

– Szuper dolognak tartom, hogy a diákok írhassanak cikkeket. Jó látni a véleményüket egy-egy témáról. Az pedig külön nagyszerű, hogy egy megyei lapban jelennek meg ezek az írások. Minden bizonnyal nagyon büszkék erre – mondta egy szolnoki édesapa, Szabó Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában