CIBAKHÁZA

2020.01.09. 07:00

Operettet is énekel lemezbemutató koncertjén a fiatal tehetség

Lemezbemutató koncertre készül zenekarával Kertész Iván. A cibakházi fiatal énekes tavaly jelentette meg első önálló lemezét. A „Rajtunk áll” című, tíz dalt tartalmazó korong kétéves munka eredménye.

P. Pusztai Nóra

Kertész Iván számos különböző műfajban énekel

Fotó: Zsirai Tibor

– A lemez elkészülte után a kiadóval azonnal elkezdtük a bemutatókoncert szervezését – mondta az énekes, aki kifejtette, hogy bár az előkészületek során akadályokba ütközött, az előadás minden eddiginél nagyobb volumenűnek ígérkezik.

Számos meglepetés produkció és vendég előadó lép majd színpadra Ivánnal. Minden olyan műfaj felcsendül, ami az énekes világát tükrözi. A lemezen szereplő saját művek előadása során a billentyűk mögött a dalok szerzője, Hársházi Szabolcs foglal helyet.

Kertész Iván számos különböző műfajban énekel
Fotó: Zsirai Tibor

– Az est vendégművésze Gór-Nagy Erika lesz, akinek hangja ismerős lehet a Rajtunk áll lemezemről, részletezte a fiatal előadó. – A dalaim eltérő műfajban íródtak és más-más mondanivalót képviselnek. A visszatérő nézők által kedvencnek számító produkció, az operett sem maradhat el – hangsúlyozta Kertész Iván.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában