testületi ülés

2020.02.19. 14:00

Nem választottak alpolgármestert Mezőtúron

A közelmúltban tartott sajtótájékoztatót Herczeg Zsolt polgármester, a városi képviselő-testület legutóbbi két ülésének kiemelkedő napirendi pontjairól.

Szabó Lilla Laura

Számos fontos témáról egyeztettek. Egyebek mellett a Mezőtúri Közös Önkormányzati Hivatal további működéséről tárgyaltak.

– A döntésünk szerint Mezőtúr, Mesterszállás, Mezőhék és Kétpó településekkel továbbra is folytatjuk a közös működést – mondta. A megismételt alpolgármester-választásról is szólt.

– Az már ismeretes, hogy előző év novemberében nem sikerült döntést hoznunk. A legutóbbi alkalommal ismét Szűcs Dánielt és dr. Siposné Varga Ildikót terjesztettem elő, ám a testület titkos szavazásának eredménye szerint egyikük sem kapott minősített többséget – részletezte. Így február végén újra napirendre tűzik majd a kérdést.

A fogorvosi ügyeleti ellátási rendszer ügyében szintén egyeztettek. A Szolnoki Kistérségi Többcélú Társulás rendszeréhez történő csatlakozással Szolnokon vehető igénybe az ellátás, ha Mezőtúron éppen nem rendel szakorvos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában