Közbiztonság

2020.02.06. 11:30

Térfigyelő rendszer kiépítését tervezik Mezőhéken

Közmeghallgatást tartottak a helyi művelődési házban a közelmúltban. A napirendi pontok között elsőként a falugondnoki szolgálat, valamint az önkormányzat előző évi tevékenységének beszámolói szerepeltek.

Szabó Lilla Laura

A továbbiakban a községet és a polgárokat érintő legfontosabb témákat és kérdéseket vitatták meg. Egyebek mellett szó esett arról, hogy a település határain belül az autósok gyakran nagyobb sebességgel közlekednek a megengedettnél.

– Ezt a helyzetet elsősorban további korlátozó táblák kihelyezésével szeretnénk orvosolni – mondta Fórizs Ágnes Karolina, Mezőhék polgármestere. Emellett egy településőrség felállításának lehetőségeiről is tanácskoztak. A sajnálatos temetői lopások témája szintén előkerült. Az elmúlt időszakban több gránitváza tűnt el, főleg a frissen elkészült sírhelyekről.

– Ennek megelőzésére térfigyelő rendszer kiépítését tervezzük, amit a település egészén megvalósítanánk. Jelenleg vizsgáljuk a lehetőségeket – fejtette ki a település vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában