visszaélés

2020.03.18. 15:23

Kötelező fertőtlenítéssel házal egy cég Szolnokon

Szolnok önkormányzata közleményben hívja fel a figyelmet, hogy a helyi társasházakban a város nevével visszaélve egy cég kötelezően előírt fertőtlenítéssel házal, amiért pénzt is kér.

Az önkormányzat a város cége, azaz a Szollak által kezelt társasházakban fokozott takarítást és fertőtlenítést rendelt el a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében. Arra kérték a többi társasházat, hogy amennyiben lehetőségük van rá, akkor ők is fokozottan figyeljenek oda a takarításra, a fertőtlenítésre.

Közleményükből kiderült, hogy egy cég megpróbál visszaélni ezzel a helyzettel, és az önkormányzatra hivatkozva járja a társasházakat, mondván ezt a típusú fertőtlenítést csak ők végezhetik el. Szolnok önkormányzata ezúton szeretné jelezni, hogy ilyen feladatot egyetlen magánvállalkozástól sem rendelt meg, minden lakóközösség azzal a takarítóval végezteti a munkát, akivel szeretné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában