járvány

2020.03.30. 07:00

Jövőre csúszik át a szolnoki Tiszavirág Fesztivál

A koronavírus-járvány szakította meg a Tiszavirág Fesztivál másfél évtizedes tradícióját, amely a megyeszékhely egyik legjelentősebb nyár eleji rendezvényévé nőtte ki magát.

Mészáros Géza

Hagyományosan tízezrek látogatnak el a Verseghy parkba, hogy igényes zenék hallgatása közben élvezzék a Tisza-part különleges hangulatát a legmelegebb évszak kezdetén.

– Tudjuk, hogy sokan készültek arra, hogy a XV. Tiszavirág Fesztivál vezeti fel az idei nyarat. Kevés dolgot vártunk ennyire a jelenlegi helyzetben. Bíztunk benne, hogy kiderül felettünk az ég, de szomorúan vesszük tudomásul, hogy nem szabad az eredeti időponttal terveznünk – osztotta meg gondolait a napokban Facebook-oldalán Kovács Ákos fesztiváligazgató.

– Ezúton is köszönet a Tiszavirág Fesztivál támogatóinak, akik sok-sok éve mellettünk állnak, és segítenek álmunk megvalósításában, hogy Szolnok belvárosa lehet az egyik legszerethetőbb fesztiválhelyszín. A szolnokiak szívesen látják vendégül az országot-világot, hívják barátaikat, hazavárják az elszármazottakat, hogy varázslatos estéket töltsenek el együtt a Tisza-parton, a tiszavirágzás idején.

– Nem adjuk fel! Megünnepeljük a tizenötödiket, közösen, 2021-ben. Jelentkezni fogunk, de addig is arra buzdítunk mindenkit, hogy maradjon otthon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában