összefogás

2020.03.26. 17:30

Szendvicsekkel köszönik meg a rendkívüli helytállást Szolnokon

Szolnok egyik kedvenc hamburgerezője úgy döntött, megköszöni az egészségügyben dolgozóknak a járvány miatti rendkívüli helytállást. Több helyi cég is csatlakozott hozzájuk.

Szoljon.hu, Szabó Lilla Laura

Forrás: Beküldött fotó

Étteremként kézenfekvő volt, hogy étellel látják el a megyei kórház dolgozóit, akik megfeszített munkatempót diktálva állnak helyt ebben a kritikus időszakban. Ahogy közösségi oldalukon írták, szeretnének minél több embert arra ösztönözni, hogy fogjanak össze és segítsenek, ahol tudnak.

A Beer&Burgers csapata minden nap több száz szendvicset és hamburgert szállít a Hetényi kórházba, valamint a mentőállomásra.

Fotó: Beküldött fotó

Felhívásukra több szolnoki cég csatlakozott, úgy mint a Székely Pékség, a Jonatán Zöldség-Gyümölcs Áruház, a Ju-Fe Kft, a Pélyi Pékség, akik adományukkal járultak hozzá a szendvicsek elkészítéséhez. Emellett önkéntesek is szép számmal jelentkeztek, köztük az Áldás Szikvíz Kft. dolgozói is.

Az étterem nem feledkezett meg az egészségügy más területén tevékenykedő dolgozóiról sem, a szolnoki védőnőknek az étterembe szóló utalványokkal igyekeznek segíteni.

Fotó: Beküldött fotó

Gyorsétterem is csatlakozott a köszönetnyilvánításhoz

A megyeszékhelyen működő McDonald's éttermet üzemeltető kft. csütörtökön délben huszonöt adag menüvel nyilvánított köszöntet a szolnoki Mentőállomás szolgálatban lévő munkatársainak. A felajánlásokat az étterem parkolójában vehette át az egyik mentős, ő vitte el az ebédet kollégáinak. A tulajdonos, Héjja János elmondta, a közeljövőben az egészségügy további területein dolgozókat is vendégül látnák, emellett bíznak abban, hogy több környékbeli étterem szintén követi a példájukat.

Fotó: Mészáros János

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában