Cserezsákot biztosít a hulladékkezelő Cegléden

A koronavírus-járvány miatt a DTKH Nonprofit Kft. a csomagolási hulladékok gyűjtésére szolgáló cserezsákok kiosztásával csökkentené az egészségügyi kockázatot a fizikai érintkezések elkerülése érdekében – erről számolt be a városháza a minap.

Hartai Gergely

A jelenlegi helyzetben azokhoz az ingatlanokhoz, ahol szelektív hulladékot helyeznek ki, e hét szerdájától egy darab cserezsákot biztosít a hulladékkezelő. Amennyiben több szelektív hulladék keletkezik, úgy az ingatlanhasználók a csomagolási hulladékot bármely átlátszó zsákban, illetve a kommunális hulladék gyűjtésére használt edényzettől eltérő, jól látható módon megjelölt (sárga színű vagy tetejű, felirattal ellátott) szabványos edényzetben is kihelyezhetik a megadott gyűjtési napon – közölték.

Megjegyzik továbbá azt is, hogy az egyes intézkedéseket a járványhelyzet alakulásának megfelelően hozza meg a társaság az elkövetkezendő időszakban, és azokról a lakosságot folyamatosan tájékoztatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában