útlezárások

2020.05.24. 16:30

Átépítik a vasúti átjárót a 442-esen

A MÁV május 25-30. között átépíti a 442-es számú főúton a Kungyalu és Kunszentmárton közötti vasúti átjárót. A felújítás során új, nagy teherbírású vasbeton paneleket építenek be.

A MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóságának tájékoztatása szerint a munkálatok miatt forgalomkorlátozások lesznek a 442-es főúton. Május 25-én hajnali 4 órától 29-én hajnali 4 óráig az átjárót teljes szélességében lezárják. Az útzár ideje alatt Kunszentmárton és Tiszaföldvár között terelőútként a 44-es főút – 4633-as összekötő út útvonalat használhatják az autósok. A munkálatok befejező fázisában, május 29-én 4 órától másnap 18 óráig már csak félpályás lezárás lesz az átjáróban, ebben az időszakban a 442-es főúton torlódásokra kell számítani.

A Szolnok-Hódmezővásárhely vasútvonalon május 25-től 28-ig a vonatok ideiglenes menetrend szerint közlekednek, Martfű és Kunszentmárton között a vonatok helyett pótlóbuszok járnak. A részletekről a vasúttársaság honlapján olvashatnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában