online tanulás

2020.05.02. 16:30

Önkéntes egyetemisták segítenek a pályaválasztásban Mezőtúron

Egy túri származású egyetemista lány is segíti az iskolásokat az online tanulásban, pályaválasztásban.

Szabó Lilla Laura

Trinyik Flóra legutóbb a tizenegyedik évfolyamosoknak készített videót, amiben a hallgatói életről is beszámolt

Forrás: Beküldött fotó

Az Oktondi (Oktatás.Online.Digitálisan) nevű oldalt önkéntes egyetemisták alkották meg, akik videókkal, tananyagokkal és tanácsokkal látják el a diákokat és tanárokat. Trinyik Flóra, a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója a közelmúltban a pályaválasztás megkönnyítésére készített egy videót, amely elsősorban a tizenegyedik évfolyamosoknak szólt.

– Amikor döntöttek az iskolák bezárásáról, néhányan nekiláttak az ötlet kidolgozásának. Hamarosan még többen csatlakoztak, honlap is született, amit természetesen informatikát tanuló hallgatók hoztak létre. A rendszer teljesen közhasznúan működik, és mára országos méretűvé nőtte ki magát – részletezte.

Trinyik Flóra legutóbb a tizenegyedik évfolyamosoknak készített videót, amiben a hallgatói életről is beszámolt
Fotó: Beküldött fotó

Az oldal az általános és középiskolások számára is számos anyagot kínál. Trinyik Flóra jelenleg regionális és környezeti gazdaságtant hallgat, korábban nemzetközi tanulmányokra járt. A videóban az egyetem mellett a hallgatói életről is beszámolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában