imázsfilm

2020.05.13. 14:00

Videós összeállítás készült Tiszasülyről

Videós összeállítással hívják tiszasülyi virtuális sétára az ismerősöket, elszármazottakat, rokonokat és persze az itt élőket is a falu és a könyvtár Facebook-oldalán.

Kovács Berta

Forrás: Beküldött fotó

A harmincöt fénykép ez év május első hetében készült. A felvételekről utcarészletek, parkok, intézmények, a sportpark, a Tisza és a faluba vezető útrészletek is visszaköszönnek, megidézve a település hangulatát.

Balaton Mária művelődésszervezőtől megtudtuk, ezzel a kis „imázsfilm” elkészítésével régóta dédelgetett álma vált valóra.

– Tiszasülyön sok olyan idős él, akinek hozzátartozói más településen laknak, és a vírusveszély miatt nem jöhettek látogatóba, elsősorban rájuk gondoltunk az összeállítással – árulta el.

A felvételeket a könyvtár munkatársai saját maguk készítették, felmérve, mely településrészek érdemesek leginkább a bemutatásra, melyek tűnhetnek legérdekesebbeknek a nézők számára. A mozgókép összevágását, szerkesztését a megfelelő zenei aláfestéssel szintén ők maguk végezték.

Fotó: Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában