kérdőív

2020.06.29. 07:00

A Jászságban is konzultálnak

A jászsági települések valamennyi háztartásába megérkeztek a nemzeti konzultáció kérdőívét tartalmazó levelek a napokban.

Munkatársunktól

Kecskemét, 2020. június 15. Biró Albert postás nemzeti konzultációs kérdõívet tartalmazó levelet dob postaládába egy kecskeméti társasházban 2020. június 15-én. Ezen a napon Kecskeméten megkezdõdött a nemzeti konzultációs kérdõívek kézbesítése, amely várhatóan egy hónapig tart. A posták a mintegy 7,8 millió küldeményt ütemezetten kapják meg. MTI/Ujvári Sándor

Forrás: MTI/Ujvári Sándor

Fotó: Ujvári Sándor

Az alattyáni Berecz Istvánnak a posta már kézbesítette a koronavírusról és a gazdaság újraindításáról szóló kérdőíveket.

– Hamarosan választ adok a kérdésekre és visszaküldöm a konzultációs dokumentumot, mint ahogy tettem korábban is. Fontosnak tartom, hogy a véleményem eljusson a döntéshozókhoz.

– A járványhelyzet nagyon sok nehézséget okozott, de a bevezetett korlátozásokkal időben megfékezték a betegség tömegessé válását. Idős vagyok már, a leginkább veszélyeztetett korosztályba tartozom, ezért érthető, hogy félelem van bennem. A hírek arról szólnak, hogy vannak olyan országok, ahová visszatért a járvány. Úgy gondolom, hogy továbbra is óvatosnak és felelősnek kell lenni mindenkinek és követni kell az óvintézkedéseket – osztotta meg gondolatait a nyugdíjas.

Azt is elmondta, hogy véleményt nyilvánít a bevándorlással kapcsolatban, továbbra is szigorúan védeni kell a magyar határt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában