gyász

2020.06.21. 18:47

Elbúcsúztatták Dobos László elhunyt polgármestert Karcagon

Elbúcsúztatták vasárnap Karcagon a város múlt héten elhunyt polgármesterét, Dobos Lászlót – írja az MTI.

Szoljon.hu/MTI

Karcag, 2020. június 21. Gulyás Zsolt, az Egri Fõegyházmegye Karcagi Szent István király Plébániájának plébánosa, érseki tanácsos beszél Dobos László (Fidesz-KDNP), Karcag polgármesterének búcsúztatásán Karcagon, a városháza elõtti Kossuth téren 2020. június 21-én. Dobos László súlyos betegség után, életének 63. évében hunyt el 2020. június 13-án. MTI/Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI / Koszticsák Szilárd

Fotó: Koszticsák Szilárd

A gyászolók egy-egy szál fehér virággal fejezték ki részvétüket, jelen volt Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó is. A Városháza előtti téren katolikus szertartás szerint tartott búcsúztatón Varga Mihály pénzügyminiszter és Fazekas Sándor, a földügyi kormánybiztos, országgyűlési képviselő mondott beszédet.

Dobos László temetését szűk családi körben tartják. Karcag polgármestere június 13-án, életének 63. évében súlyos betegségben hunyt el. 1957. november 3-án született Karcagon. Tanári pályáját 1981-ben kezdte testnevelés-földrajz szakos tanárként a helyi Gábor Áron Gimnázium és Egészségügyi Szakközépiskolában. 21 évig tanított. 1994-től volt önkormányzati képviselő, a megyei közgyűlésben 1998-tól dolgozott. 2002-2010 között alpolgármestere, utána polgármestere volt Karcagnak.

Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó Dobos László ravatalánál
Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában