Jászkunság

2020.08.24. 07:00

Balesetekre és bűntettekre kattintottak legtöbbet olvasóink

Kamion karambolozott gépkocsival a 442-es úton, kettészakadt egy fának csapódó személyautó Tiszasas és Csépa között, rátámadt az őt igazoltatni kívánó rendőrökre egy nő Szolnokon – ezek is szerepeltek az elmúlt egy hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Fotó: Donka Ferenc

Egy martfűi lakos közlekedett személygépkocsival a 442-es számú út 15 kilométer szelvényében 2020. augusztus 18-án, amikor egy jobbra ívelő kanyarban ismeretlen okból áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol frontálisan ütközött a Rákócziújfalu felől érkező Man vontatóból és a hozzákapcsolt pótkocsiból álló járműszerelvénnyel.

Fotó: Donka Ferenc

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 4511-es számú úton, Tiszasas és Csépa között 2020. augusztus 22-én. Az elsődleges adatok szerint egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között lehaladt az úttestről és egy fának csapódott. A baleset során egy férfi a helyszínen életét vesztette, egy személy pedig súlyosan megsérült.

Fotó: Donka Ferenc

A megalapozott gyanú szerint a nő és élettársa alkoholizáló életmódot folytat, rendszeres közöttük a veszekedés, amely alkalomszerűen tettlegességig fajul. Így történt ez idén augusztus 14-én az esti órákban is. Az ittas állapotban levő nő és párja között ismét családi vita alakult ki: a nő egy konyhakést dobott a férfi mellkasába.

Rendőrautók akasztották meg a délutáni csúcsforgalmat hétfőn Szolnokon, a Várkonyi téren. A helyszíni beszámolók szerint egy nő nem a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen akart átmenni az úton, ezért igazoltatták. A nő azonban rátámadt a két rendőrre, ezért kellett erősítést hívni.

Egy 36 éves férfi közlekedett lovaskocsijával Tiszaföldvár belterületén a Kőrösi Csoma Sándor úton 2020. augusztus 21-én, mikor a ló kötele elszakadt, amitől az állat megbokrosodott és gyors iramban megindult. A férfi ledobta a kocsiról gyermekkorú utasát, majd leugrott az útpadkára.

Fotó: Police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában