nyári tábor

2020.08.15. 07:00

Nagycsaládos gyerekeket vitt el egy szolnoki szervezet Tatára

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete az Esély Budapest Gyermek Alapítvánnyal összefogva szervezte meg nyári táborát. Az együttműködés eredményeképpen négyezer gyermek nyaralhatott Tatán.

P. Pusztai Nóra

Élménydúsan telt a hét a nagycsaládban élő gyermekeknek

Forrás: Beküldött fotó

– Néhány nyári turnust a nagycsaládosoknak ajánlottak fel, a mi egyesületünk is pályázott a lehetőségre, huszonöt gyermekkel utazhattunk el az Öreg-tó partjára – mondta Versegi Mónika, a szolnoki szervezet elnöke.

– Nagy élmény volt a gyermekeknek és segítség a szülőknek, hogy ingyen táborozás lehetőségét nyertük el. Vonattal érkeztünk, a környék természeti és turisztikai értékeit is felfedeztük, valamint bekapcsolódtunk az alapítvány által ajánlott programokba is – emelte ki.

A nagycsaládban felnövő gyermekek általában közvetlenebbek, így a tábor során életre szóló barátságokat is kötöttek.

– Az idei évben egyébként is célunk volt, hogy a fiatalok az egyesületen belül is közelebb kerüljenek egymáshoz. Erre tökéletesen alkalmas volt a nyaralás, hiszen új barátokat szereztek a gyerekek – részletezte Versegi Mónika.

Élménydúsan telt a hét a nagycsaládban élő gyermekeknek
Fotó: Beküldött fotó

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában