szavazási eredmény

2020.08.10. 12:07

Olvasóink leginkább a nagyszülőkre bízzák gyermekeiket nyáron

Múlt heti szavazásunkban arra voltunk kíváncsiak, olvasóink hogyan oldják meg gyermekeik elhelyezését a nyári szünidő alatt.

Szoljon.hu

Forrás: Ilusztrációfotó/Shutterstock

A gyermekfelügyelet rendszeres problémát okoz a nyár folyamán, a korona-vírus utáni időszakban pedig még nehezebb a szülők dolga.

Ennek ellenére, a szavazók 18%-a abban szerencsés helyzetben van, hogy szabadságot vesz ki, ezáltal otthon tud maradni a gyerkőcökkel a nyári szünet alatt.

Azonban sokan elvesztették munkahelyüket, így nem mindenki engedheti meg (anyagilag), hogy különböző táborokba írassa be gyermekét/gyermekeit. Jól mutatja, hogy olvasóink csupán 19%-a voksolt erre, 30%-nak viszont már elég idősek gyermekeik ahhoz, hogy nyugodt szívvel hagyják őket otthon.

A szülők legnagyobb segítségre pedig a nagyszülők vannak (33%), akik sok terhet levesznek a vállukról, sokan pedig kifejezetten örülnek neki, ha többet játszhatnak az unokáikkal.

[eweb-voting id="2583914"]

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában