elővigyázatosság

2020.09.16. 14:00

A rongálások miatt zárják már a mosdót a miklósi állomáson

Nem először fordult elő, hogy zárva van a törökszentmiklósi autóbusz-állomáson található nyilvános mosdó. Ezzel a felvetéssel keresték meg szerkesztőségünket azok, akik rendszeresen veszik igénybe ott az autóbuszos közlekedést.

Rimóczi Ágnes

Elsősorban az átutazók számára lenne fontos, hogy zavartalanul használhassák a mosdókat, ám több alkalommal is zárva találták, találják azt.

A kérdésre, miszerint miért van ez így, a VOLÁNBUSZ Zrt.-től kértünk választ.

– A törökszentmiklósi autóbusz-állomáson található mosdót társaságunk üzemelteti. Korábban sajnos sorozatos rongálások történtek, ezért a helyiséget csak akkor tudjuk nyitva tartani, amikor illetékes munkatársaink a helyszínen tartózkodnak. A nyilvános helyiség felügyeletét ellátó kollégáink betegsége miatt átmenetileg egy részmunkaidős munkatársunkkal tudjuk csak megoldani az üzemeltetést. Az átmeneti időben kérjük a kedves utasaink szíves megértését – áll a kommunikációs igazgatóság válaszában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában