Szavazási eredmény

2020.09.21. 11:00

Olvasóink nagy része szívesen fogyaszt pálinkát

Előző héten arra voltunk kíváncsiak szavazásunkban, olvasóink hogyan viszonyulnak a pálinkához.

Komárom, 2018. május 28. Pálinkát kóstol egy zsûritag az idei Pálinka országkóstoló versenyen a komáromi Monostori Erõdben 2018. május 28-án. Az Agrárminisztérium és a Pálinka Nemzeti Tanács többnapos versenyén huszonöt bíró egységes szempontok alapján igyekszik megtalálni 2018 legjobb pálinkáját. MTI Fotó: Krizsán Csaba

Forrás: MTI

Fotó: Krizsán Csaba

A közelmúltban rendezték Nagykörűben a Cseresznyepálinka Nap és Bogrács Party elnevezésű kavalkádot, ahol a főszerepet a település büszkesége, a cseresznye, azon belül is a cseresznyepálinka játszotta. Ezen rendezvény apropóján kérdeztük olvasóinkat, hogyan vélekednek a pálinkáról?

Olvasóink 52 százaléka szívesen fogyasztja a nedüt, természetesen csak mértékkel. Ennek pontosan az ellentétéről számolt be 25 százalék, akik ki nem állhatják azt. A fennmaradó 23 százalék képezi az arany középutat, ők nem rajonganak érte, de nem is zárkóznak el előle.

[eweb-voting id="2686127"]

Köszönjük a szavazokat ezúttal is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában