teljes útlezárás

2020.09.24. 19:00

Próbaterheléses vizsgálatot végeznek a szolnoki Bajcsy felüljárón

A Magyar Körút szombaton reggel 8 és este 6 óra között végzi a vizsgálatokat.

Szoljon.hu

Mint azt a Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleményében jelezte, a 32. számú főúton lévő szolnoki Bajcsy felüljáró próbaterheléses vizsgálatát 2020. szeptember 26-án, szombaton végzik. A munkálatok során a felüljárót időszakosan, 12-15 alkalommal teljes szélességben lezárják. A lezárások időtartama alkalmanként maximum 20 perc.

A próbaterhelés előreláthatólag 8 órától 18 óráig tart, ez idő alatt a forgalom torlódására és akadályoztatott haladására kell számítani az érintett területen. A felüljáró lezárásának idején Szolnok nyugati városrészei a 32. számú főút Thököly úti szakaszán és a 4. számú főút elkerülő szakaszán keresztül közelíthetők meg. A megkülönböztető jelzéssel ellátott járművek áthaladása biztosított lesz a teljes hídzár alatt is.

A társaság jelezte továbbá, hogy az időszakos lezárások ideje alatt a 32-402. számú főutak jelzőlámpás csomópontja (Nagy I. krt. – Bajcsy-Zsilinszky E. út – József A. utca) és a 32. számú főút (Abonyi út) – Felhő utca – TESCO bevásárlóközpont jelzőlámpás csomópontja között mintegy 850 méteren a főúti szakaszt teljes hosszában lezárják. A jelzőlámpás csomópontok környezetében esetenként sávlezárásokra és kézi forgalomirányításra kell számítani rendőrségi biztosítás mellett. A lezárással érintett területen lévő lakóingatlanok (Bajtárs utca környéke) a Százados utca – Vasvári Pál utca terelő útvonalon közelíthetők meg.

Az előkészítő munkálatok már szeptember 25-én megkezdődnek, de ezek nem igényelnek forgalomkorlátozást. A Magyar Közút kéri a közlekedőket, hogy 2020. szeptember 25. és szeptember 26. között ne parkoljanak közvetlen a híd szerkezete alatt. Az ott parkoló gépjárművek az előkészítő munkákat és a próbaterhelés végzését is akadályozhatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában